LEMPEÄ TRAINING 6 KK VALMENNUS

  • LIIKUNTAVALMENNUS

  • RAVINTOVALMENNUS

  • PSYYKKINEN VALMENNUS

TARKEMMAT TIEDOT VALMENNUSTEN SISÄLLÖSTÄ 

HIERONTAPALVELUT (Siiri ja Roosa *)

30min  -  30e    (20e*)

45min  -  40e    (30e*)

60min  -  50e    (40e*)

90min  -  75e    (65e)

SARJAKORTTIEN HINNAT SEKÄ VALMENNUSTEN HINNAT LÖYDÄT PALVELUHINNASTOSTA

MILTÄ KUULOSTAISI TAPAAMISET JA YHTEYDENPITO KESKIVERTOA USEAMMIN PERSONAL TRAINERISI KANSSA?

ASIAKKAIDEN SUUSTA

Mies, Hierontapalvelut

" Erinomaisen ammattitaitoista palvelua, vahva suositus! Itse varasin heti uuden ajan. 😊 "

Nainen, Lempeä Training 6kk valmennus

" Laura on ammattitaitoinen ja läsnä aidosti asiakkaan elämäntilanteessa. Hänen valmennuksessa on mahdollista muuttaa omia asenteita, ja elämäntapaa pysyvästi paremmaksi. Yhdessä Lauran kanssa on mahdollista oppia uusia hyviä asioita ja vahvuuksia itsestä. Laura on ihanan pirteä ja iloinen PT, jolloin treenaaminen on yhdessä mukavaa ja tehokasta. Valmennus on itselleni ollut elämän parhain päätös. Ehdottomasti voin suositella! "

Nainen, Hierontapalvelut

" Laura on aivan ihana persoona. Ammattitaitoinen. Lempeä - sanojensa mukainen. Kokonaisvaltainen. Empaattinen. Suosittelen lämpimästi ja varauksetta. "

Nimeni on Laura Helin ja olen kasvot Lempeä Training yrityskonseptin takana.

 

Olen 25-vuotias turkulainen hyvinvointialan yrittäjä, Fitness-urheilija sekä muutosvalmentaja. Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti, auktorisoitu personal trainer ja lisensoitu psyykkinen valmentaja. Lisäksi löydät nimeni Valviran terveydenhuollon rekisteristä, sillä olen myös koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Tällä hetkellä päätyöni on yrityspuolella henkiöstön ja esimiestyön osaamisen kehittämisen parissa.

Intohimoni on olla yksilön hyvinvoinnin asialla. Merkityksellistä työssäni on auttaa ja valmentaa henkilöitä niin työssä kuin vapaa-ajallakin voimaan paremmin ja tekemään valintoja, jotka tukevat yksilön arvojen mukaista hyvää elämää.

Lempeä Training Valmentaja, Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

LAURA HELIN

Nimeni on Siiri ja olen 25-vuotias auralainen pienen tytön äiti. Olen hierojaopinnoissani loppusuoralla ja valmistun koulutetuksi hierojaksi ensi vuoden helmikuussa. Aiemmalta ammatiltani olen lähihoitaja. Olen työskennellyt vanhuspuolella ja sitä kautta kuntoutus ja erilaisten ihmisten kohtaaminen onkin tullut tutuksi. 

Hierojana minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä ja huomioida asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Laadin aina asiakkaan kanssa yhdessä asiakasta parhaiten palvelevan hoitosuunnitelman.

Työssäni käytän aikaa erilaisten liiketestien tekemiseen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Hieromisen tukena käytän muun muassa kuppausta, kinesio- ja urheiluteippausta sekä erilaisia venytystekniikoita.

Lempeä Training Hieroja / Urheiluhieroja

SIIRI HALKIO

Nimeni on Roosa Riski. Opiskelen Turun TYA:ssa urheiluhierojaksi. Valmistun helmikuussa 2020. 

Olen aikaisemmalta koulutukseltani lähihoitaja. Minulla on vahva urheilutausta jalkapallon parista. Pelasin nuoruuteni Maskun Palloseurassa, vanhemmalla iällä palasin futiksen pariin TPS:n paidassa ja sinetöin tähänastisen urani TuTo:n naisten joukkueessa. Hoitotyöstä siirtyminen urheiluhierojaksi tuntuu hyvältä tavalta liittää kaksi itselle tärkeää asiaa yhteen. Haaveilen kuuluvani joskus ammattilaisseuran huoltotiimiin urheiluhierojan roolissa! Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kuntoutus onkin ollut työssäni tärkeässä roolissa.

 

Haluan työlläni auttaa kaikkia asiakkaita pysymään hyvässä kunnossa ja saada hyvällä hoidolla parempia tuloksia.

Lempeä Training Hieroja / Urheiluhieroja

ROOSA RISKI

0
  • Facebook - White Circle
  • Snapchat - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2019  LEMPEÄ TRAINING.

Y-TUNNUS 2844605-5

Maariankatu 2, 20100 Turku

Kipinä Yritystalo (Puutori)