MITÄ ON LEMPEÄ TRAINING™?

Lempeä Training on yksi arvopohjaisen valmentamisen edelläkävijöistä. Valmennukseen kuuluvat ravinto- ja liikuntavalmennuksen lisäksi psyykkinen valmennus, jonka periaatteet toimivat ideologiana kaikessa valmennustyössä asiakkaan kanssa. Lempeä Training -yrityksen on perustanut Laura Helin. Yritysidean taustalla ovat Lauran omat kokemukset kehittävästä urheilusta ja psyykkisestä hyvinvoinnista, jotka yhdessä takaavat tavoitteissa onnistumisen.

Lempeä Training -valmennus sopii kaikille, iästä, sukupuolesta tai tavoitteista riippumatta. Sen keskeisiä valmennusideologisia tavoitteita ovat asiakkaan arvopohjan huomioinen tavoitteenasettelussa sekä motivaation löytämisessä osana muutosprosessia. Se juontaa juurensa kokemuksellisesta oppimisesta sekä asiakkaan psyykkisen vahvuuden löytämisestä.

 

Pyrimme aina ensisijaisesti ohjaamaan asiakkaitamme lisäämällä asiakkaan itsensä tietoisuutta omaa itseä, omia valintojaan ja elämän arvojaan kohtaan. Yhtenä valmennuksen tavoitteena onkin lisätä yksilön joustavuutta ja yhdessä asiakkaan kanssa löytää pidemmällä aikavälillä muutosta ja yksilön arvoja tukevia, joustavia toimintamalleja. Tällöin mikään muutos ei rajoita yksilön elämää tai valintoja, vaan päinvastoin lisää mahdollisuuksia ja sitä kautta antaa myös vapautta elää itsensä näköistä, hyvää elämää. 

Lempeä Training on siis arvopohjaista muutosvalmentamista, jonka tavoitteena on pysyvä, yksilön arvoja tukeva elämäntapaohjaus.

YRITYKSEN TARINA.

"Yritys on hakenut muotoaan ja kehittynyt tähän pisteeseen monien vaiheiden kautta. Taustalla ovat omat kokemukseni kehittävästä urheilusta, joka on vaatinut paljon itsereflektointia ja psyykkisten haasteiden tunnistamista ja läpikäyntiä", Laura kertoo. "Yrityksen nimi, Lempeä Training, taas on on yhden hyvin nukutun yön ansiota. Nukun usein ruutuvihko ja kynä kainalossa, koska parhaat ideat syntyvät unessa. Olisi sääli unohtaa kaikki villeimmätkin ideat aamun koittaessa. Näin tapahtuu usein.” Laura naurahtaa.

Kasvot Lempeä Trainingin 

takana

" Olen aina pitäyt itseäni yrittäjänä. Yrittäjyys on minulla veressä - olen kasvanut yrittäjäperheessä ja nähnyt, mitä omien unelmien eteen työskentely vaatii. Perheyrityksemme on kokenut jo monta sukupolvenvaihdosta, ja olen sivusta seuranneena kokenut yrittäjyyden hyvät, mutta myös ne ikävimmät puolet. Kun minulta kysytään yrittäjyydestä, vastaan aina, ettei mikään voita sitä tunnetta, kun saa tehdä intohimolla tärkeiksi kokemiaan asioita. Minulle Lempeä Training edustaa juurikin sitä.

 

Koulutukseltani olen Kauppatieteiden kandidaatti, auktorisoitu personal trainer, lisensoitu psyykkinen valmentaja sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Olen 25-vuotias ja kotoisin Turusta. Leipätyökseni toimin Lempeä Training yrittäjänä hyvinvointi -ja valmennusalalla. Vapaa-ajalla taas harrastan Fitness-urheilua, crossfittiä sekä nautin koiramme kanssa lenkkeilystä. Yrittäjänä nautin vapaa-ajallani myös hiljaisuudesta, ja siitä että saan vain olla. Arjen kultaisiin hetkiin lukeutuvat myös illat, jolloin saamme mieheni kanssa köllötellä sohvalla joko hyvää kirjaa lukien tai sarjoja katsellen. Näistä hetkistä on mun arki tehty. "

Laura Helin, konseptin kehittäjä,

Lempeä Training

0
  • Facebook - White Circle
  • Snapchat - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2020  LEMPEÄ TRAINING.

Y-TUNNUS 2844605-5

Maariankatu 2, 20100 Turku

Kipinä Yritystalo (Puutori)