Laura

Nimeni on Laura Helin ja olen kasvot Lempeä Training™ yrityskonseptin takana.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti kansainvälisen johtamisen pääaineesta, ja tällä hetkellä opiskelen kauppatieteiden maisterin tutkintoa Turun kauppakorkeakoulussa, pääainesuuntanani kansainvälinen johtaminen ja yrittäjyys. Sivuaineopinnoissani olen opiskelut psykologiaa. Lisäksi olen auktorisoitu personal trainer, lisensoitu psyykkinen valmentaja, koulutettu äänimaljahoitaja sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja.

” Uskon vahvasti, että jokainen muutostarina on ensisijaisesti matka itseen. Todellinen muutos alkaa vasta, kun sen ymmärtää. ”

MINUN TARINANI.

Tuntuu jokseenkin vaikealta palata muistelemaan aikaa ennen nykyistä, aktiivisempaa elämäntyyliäni. Nuorempana viihdyin ulkona ja elin kaiken kaikkiaan melko huoletonta elämää. Jälkeen päin ajateltuna en priorisoinut itseäni tai omaa hyvinvointiani, vaan huoleton elämä saivat minut hetkeksi rentoutumaan ja unohtamaan stressaavat opinnot ja muut tekemättömät työt. Ehkä tällä tavalla hain myös hyväksyntää muilta, olemalla supersosiaalinen ja haluttu tyyppi, niin koulussa kuin muissakin sosiaalisissa piireissä. Elämänarvojani olivat tällöin sosiaaliset suhteet ja niiden vaaliminen, opinnoissa menestyminen ja kehittyminen uralla. Tosin, siihen asti, kunnes perustin ensimmäisen valmennusyritykseni, en kokenut työpanoksellani koulutuksen ja uran suhteen olevan merkittävää päämäärää. Elämäni suunta ja tarkoitus olivat kadoksissa, en osannut selittää itselleni ”miksi”.

Eräänä päivänä päätin aloittaa CrossFit -harrastuksen, tietämättä mihin se johtaisi. Valitsin lajin, jossa saisin viedä itseni äärimmilleen ja haastaa itseäni uudella tavalla. Tästä syystä, viihdyin Crossfit salilla ja sain mahdollisuuden jatkaa harrastusta myös Espanjassa, työskennellessäni Madridissa au pairina vuonna 2015. Espanjassa ymmärsin kuitenkin aina ihailleeni kehonrakentajatyyppistä naisvartaloa, ja tämän oivalluksen myötä siirryin hiljalleen Bodyfitnekseen. Kehonrakennus ja siihen liittyvä tavoitteellinen, lajityypillinen elämäntyyli oli tullut jäädäkseen. Ennen kuin huomasinkaan, olin jo valmistautumassa ensimmäisiin Fitness kilpailuihin. 

Fitness kilpailuihin valmistautuminen oli raskasta niin henkisesti kuin fyysisesti. Matka oli itsetutkiskelua, jossa myös oma minäkuva ja kehonkuva vääristyivät. Kilpailujen jälkeen huomasin itsessäni ison muutoksen, jota en ollut aikaisemmin kokenut tai jota on vaikeaa pukea sanoiksi. En ollut oma itseni, kuten en myöskään aikaisemmassa elämässäni. Huomasin, ettei laji ja lajityypillinen elämä ole tämän hetkisen elämäni arvojen mukaista.

Koko elämäni olen pohtinut itselleni tärkeimpiä arvoja, jotka kirkastuivat tämän matkan aikana. Kokemukset opettavat ja uskon kaiken urheilun olevan hyvästä, silloin kun siitä nauttii. Tällä hetkellä elämäni arvot liittyvät hyvään terveyteen, perheeseen ja onnellisuuteen. Tämän vuoksi olen päätynyt edustamaan Lempeä Trainingia™.  

 

Arvot, itselle tärkeät asiat ja elämäntilanteet muuttuvat läpi elämän. Valmennuksessani opit reflektoimaan omia kokemuksiasi, tekoja ja tapaasi ajatella omista lähtökodista ja arvoistasi käsin. Elämä on ikuinen oppimatka itseemme. Tule mukaan!

Koen ja toimin vahvasti tunteilla, mutta joskus tunteet ja ajatukset ottavat turhakin paljon valtaa pääni sisällä niin hyvässä kuin pahassa. Nykyään ymmärrän, ettei tunteita tai ajatuksia tarvitse tukahduttaa, vaan ne voi hyväksyä osaksi minua, sitä kuka olen.  Läsnäolon kautta olen oppinut arvostamaan itseäni ja luottamaan intuitiooni omassa hyvinvoinnissani.

 

En ole pelkästään tehnyt elämäntapamuutosta, pudottanut kiloja rasvaa ja ottanut tilalle lihasta, olen myös kisannut Fitneksessä ja sen jälkeen löytänyt intuitiivisen tavan tehdä asioita periksiantamattomalla, kunnianhimoisella asenteellani. Rakkaudesta lajiin ja itseeni.

  • Facebook - White Circle
  • Snapchat - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2021  LEMPEÄ TRAINING.

Y-TUNNUS 2844605-5

Maariankatu 2, 20100 Turku

Kipinä Yritystalo (Puutori)