top of page

KOKONAISVALTAISESTI
HYVINVOINTISI ASIALLA.

TERVETULOA LEMPEÄ TRAININGIN UUDISTUNEILLE VERKKOSIVUILLE!

Sivuilta löydät tietoa Lempeä Training yksilövalmennuksista, hierontapalveluista sekä palveluhinnaston. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan enemmän konseptista ja siitä, kuinka Lempeä Training on syntynyt, löydät esittelytekstit valikosta "Lempeä Training" -otsikon alta. Saman otsikon alta löydät myös esittelyn minusta valmentajana. Halutessasi pääset myös lukemaan asiakkaideni jakamia kokemuksia niin hieronnasta kuin valmennuksista. Kerron mielelläni lisää itsestäni ja siitä, mitä minulla on sinulle tarjota. Saat varattua aikasi ilmaiseen konsultaatioon tai hierontaan kätevästi sähköisen ajanvarauksen kautta. 

 

Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!

- Laura Helin, Lempeä Training 

AJANKOHTAISTA

Lomat on nyt lomailtu ja niin valmennus- kuin hierontapalvelut jatkuvat tutuissa tiloissa. Pieniä muutoksia tulossa syksyyn, joten olehan kuulolla! Ajankohtaisimmat uutiset löydät ekojen joukossa Lempeä Training somesta, Facebookia ja Instagramia seuraamalla. 

Lämpimin syysterveisin,

- Laura

LEMPEÄ TRAINING 6 KK VALMENNUS

  • LIIKUNTAVALMENNUS

  • RAVINTOVALMENNUS

  • PSYYKKINEN VALMENNUS

TARKEMMAT TIEDOT VALMENNUSTEN SISÄLLÖSTÄ 

HIERONTAPALVELUT

30min  -  25e

45min  -  35e

60min  -  45e

90min  -  60e

SARJAKORTTIEN HINNAT SEKÄ VALMENNUSTEN HINNAT LÖYDÄT PALVELUHINNASTOSTA

MILTÄ KUULOSTAISI TAPAAMISET JA YHTEYDENPITO KESKIVERTOA USEAMMIN PERSONAL TRAINERISI KANSSA?

”Laura on valmentajana positiivinen, kannustava ja määrätietoinen. Kommunikaatio toimii Lauran kanssa puolin ja toisin ongelmitta, ja sitä tehtiinkin tarvittaessa useita kertoja viikossa. Lauraa on helppo lähestyä ja vähintään kerran viikossa hän pyysikin minulta raporttia siitä, missä mennään ja millä tuntemuksilla. Laura huomioi asiakkaansa kokonaisvaltaisesti, myös psyykkisen hyvinvoinnin huomioiden. Lisäksi on ollut positiivista huomata, kuinka hyvin Laura on perehtynyt siihen, mitä tavoitteeni vaatii ja ottanut selvää asioista. Laura hyödynsi tarvittaessa myös muita asiantuntijoita ohjelmieni suunnittelussa ja niiden tiimoilta nousseissa erityiskysymyksissä.  Minulla tuli olo, että saan yksilöllistä valmennusta.

 

Oma elämäni on tällä hetkellä kovin hektistä, mutta Laura on pystynyt huomioimaan ja ymmärtämään sen hyvin. Hän on myös ollut hyvin joustava aikatauluja sovitettaessa. Laura on ollut iso tuki minulle matkallani kohti parempaa kuntoa ja tavoitteitani. Voin lämpimästi suositella Lauraa valmentajaksi.”

- Petra 30, Turku

" Yleensä oon ollut itsestäni hirveän ulkonäkökeskeinen ja tarkka, mutta valmennuksen myötä on itsevarmuus kasvanut ja oon ihan sinut sen kanssa että voin mennä kauppaan esim. treenien jälkeen tai tavata ystäviä ihan naturface ilman että kelaan koko ajan että miltä näytän ja mitä muut nyt ajattelee, pääasia on kuitenkin yhdessäolo. Aika vapauttavaa alkaa hyväksyä itseä hiljalleen! Se on niin iso juttu, kummiski usean vuoden ajatustyötä oon muuttamassa! Super iso kiitos taas sulle jälleen! Tää on niin iso juttu mulle ollut koko matka että tuntuu että koko elämän laatu on muuttunut paremmaksi. Enpä tähän olisi päässyt ilman sun valmennusta. "


- Heidi 28, Turku

OTA YHTEYTTÄ

Viestisi on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

  • Black Facebook Icon
  • Black Snapchat Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page