top of page
Lempeä_logo_white_horizontal_RGB_250818.

Avoimet ja yrityskohtaisesti räätälöidyt luennot ja työpajat

Luennoilla ja työpajoissa yhdistyvät alamme tuorein tutkimustieto ja osaaminen, inspiroivat valmentajamme sekä viitekehyksenä  Lempeä Training valmennuskonseptista tuttu arvo-ja hyväksyntäpohjainen lähestymistapa. 

Lempeä Training™ luentojen ja työpajojen tavoitteena on osallistamisen ja vuorovaikutuksen keinoin herättää keskustelua ja ajatuksia yksilön hyvinvointia, terveyttä ja yksilön arvoja tukevia valintoja kohtaan. Luentojen ja työpajojen teemat perustuvat aina tieteellisesti tutkittuun tietoon ravitsemuksesta, yksilön fyysisestä toimintakyvstä, sen ylläpidosta ja psykologisesta yksilön hyvinvoinnista. Oppimista vahvistetaan muun muassa yksilön ajatuksia ja tunteita herättelevillä tehtävillä sekä syvennetään aktiivisella vuoropuhelulla vertaisryhmissä. 

Lempeä Training™ järjestää säännöllisin väliajoin myös avoimia luentoja ja työpajoja, joihin voi osallistua kuka tahansa.  Luentojen ja työpajojen teema ilmoitetaan aina etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset avoimiin luentoihin ja työpajoihin löydät Lempeä Training™ nettisivuilta "Ajankohtaista" -välilehdeltä. Avoimia tapahtumia kannattaa seurata aktiivisesti, sillä paikkoja niihin on rajoitetusti.

 

Kysy lisää soittamalla tai jätä yhteydenottopyyntö täältä.

bottom of page