top of page
Forest
FINAL_Lempeä_logo_white_vertical_RGB_250

MIKÄ ON LEMPEÄ TRAINING™?

Lempeä Training on yksi arvopohjaisen valmentamisen edelläkävijöistä. Valmennukseen kuuluvat ravinto- ja liikuntavalmennuksen lisäksi psyykkinen valmennus, jonka periaatteet toimivat ideologiana kaikessa valmennustyössä asiakkaan kanssa. Lempeä Training -yrityksen on perustanut Laura Helin. Yritysidean taustalla ovat Lauran omat kokemukset kehittävästä urheilusta ja psyykkisestä hyvinvoinnista, jotka yhdessä takaavat tavoitteissa onnistumisen.

Lempeä Training -valmennus sopii kaikille, iästä, sukupuolesta tai tavoitteista riippumatta. Sen keskeisiä valmennusideologisia tavoitteita ovat asiakkaan arvopohjan huomioinen tavoitteenasettelussa sekä motivaation löytämisessä osana muutosprosessia. Se juontaa juurensa kokemuksellisesta oppimisesta sekä asiakkaan psyykkisen vahvuuden löytämisestä.

 

Pyrimme aina ensisijaisesti ohjaamaan asiakkaitamme lisäämällä asiakkaan itsensä tietoisuutta omaa itseä, omia valintojaan ja elämän arvojaan kohtaan. Yhtenä valmennuksen tavoitteena onkin lisätä yksilön joustavuutta ja yhdessä asiakkaan kanssa löytää pidemmällä aikavälillä muutosta ja yksilön arvoja tukevia, joustavia toimintamalleja. Tällöin mikään muutos ei rajoita yksilön elämää tai valintoja, vaan päinvastoin lisää mahdollisuuksia ja sitä kautta antaa myös vapautta elää itsensä näköistä, hyvää elämää. 

Lempeä Training on siis arvopohjaista muutosvalmentamista, jonka tavoitteena on pysyvä, yksilön arvoja tukeva elämäntapaohjaus.

PALVELUMME

Lempeä Training brändin alle kuuluvat Lempeä Training Valmennusten lisäksi myös Lempeä Training Työelämäpalvelut sekä Lempeä Training Hierontapalvelut.  Palveluitamme yhdistävät toimintaamme ja jokapäivästä työtämme ohjaavat kultaiset säännöt eli arvot.

 

Arvojamme ovat: Yksilöllisyys, hyvinvoiva minä, arvojen mukainen hyvä elämä ja armollisuus itseä kohtaan.

Hieronta Valmennukset Valmentaja Hieroja Koulutettu hieroja psyykkinen valmennus personal trainer Turku personal training liikuntavalmennus ravintovalmennus Turussa keskusta pt PT tyhy päivä äänimaljarentoutus sointukylpy hierontapalvelut yrityksille hyvinvointi terveys

Kasvot Lempeä Training  

takana

" Olen aina pitäyt itseäni yrittäjänä. Yrittäjänä toimiminen on minulle jotenkin luonnollista - olen kasvanut yrittäjäperheessä ja nähnyt, mitä omien unelmien eteen työskentely vaatii. Kun minulta kysytään yrittäjyydestä, vastaan, ettei mikään voita sitä tunnetta, kun saa tehdä intohimolla tärkeiksi kokemiaan asioita. Minulle Lempeä Training edustaa juurikin sitä.

 

Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti kansainvälisen johtamisen pääaineesta, ja tällä hetkellä opiskelen kauppatieteiden maisterin tutkintoa Turun Kauppakorkeakoulussa, pääainesuuntanani kansainvälinen johtaminen ja yrittäjyys. Sivuaineopinnoissani olen opiskelut psykologiaa. Lisäksi olen auktorisoitu personal trainer (FAF), lisensoitu psyykkinen valmentaja (Trainer4You), koulutettu äänimaljahoitaja (Enkelikartano) sekä koulutettu hieroja/urheiluhieroja (TYA Oppilaitokset).

Lue koko tarinani Lempeä Training™ yrittäjäksi ryhtymisestä >>

Laura Salo, konseptin kehittäjä,

Lempeä Training

bottom of page