top of page

ROHKEUS UNELMOIDA 1/2

Onko sinulla unelmia, jotain mistä mielessäsi haaveilet? Pyydän sinua nyt ottamaan hyvän asennon siinä missä oletkin, rentoutumaan paikallesi ja halutessasi myös sulkemaan hetkeksi silmäsi. Nyt olet valmis heittäytymään omien ajatusten ja unelmien vietäväksi!


Jos taas vastasit ensimmäiseen kysymykseen mielessäsi "ei", luultavasti narraat, sillä meillä kaikilla on unelmia ja haaveita, ajatuksia siitä mitä haluamme tulevaisuudessa tapahtuvan. Vaikka kaikilla meillä niitä on, osalla meistä on myös rohkeus visualisoida unelmia sekä ottaa konkreettisia tekoja kohti niitä. Liittyvätkö unelmasi esimerkiksi työhön, uraan, painonpudotukseen, perheeseen, terveydentilaan, materiaan, vaurastumiseen tai kenties parisuhteeseen? Onko unelmillasi hintalappua? Toisin sanoen, ovatko unelmasi ja niiden toteutuminen riippuvaisia omasta itsestäsi, vai kenties jostain muusta, kuten varallisuudesta, toisista ihmisistä tai ympäristöstä, jossa elät?


Joku joskus sanoi: "Mistä erottaa unelman ja haaveen? Siitä, että unelmat voivat toteutua, kun taas haaveet mitä luultavimmin jäävät toteutumatta". Useimmiten unelmista voidaan puhua ääneen, ja kun ne uskalletaan sanoa ääneen, ne myös realisoituvat meille ikään kuin "mahdollisiksi saavuttaa". Haaveet taas vuorostaan jäävät helposti leijumaan "haaveiluasteelle" oman mielen sisään, eikä niitä siksi pidetä niin helposti saavutettavissa olevina. Usein kuulee myös sanottavan: "Lopeta nyt jo se haaveilu", mikä myöskin kuvastaa käsitystä siitä, että unelmoija ei saa mitään konkreettista aikaan. Se vaan haaveilee ja elää omassa haavemielikuvitusmaailmassaan...


Itse henkilökohtaisesti en usko siihen, että haaveilu, siinä missä unelmointikaan, on "haihattelua". Kaikki suuret ideat ja oivallukset, menestystarinat ja menestyjät puhuvat unelmista ja haaveista menestystarinoiden takana. En itsekään kirjoittaisi tätä blogipostausta, mikäli en uskoisi unelmien voimaan tai siihen, että kovalla, periksiantamattomalla työllä omat unelmat voivat käydä toteen.


Tulevien viikkojen aikana, tulen tässä blogisarjassani käsittelemään unelmia, rohkeutta toteuttaa niitä sekä antamaan lukijoilleni työkaluja omien unelmien toteuttamiseksi. Kokonaisuus on iso, ja sitä tulee lisäksi elävöittämään kertomus asiakkaastani, joka on hyvä esimerkki siitä, kuinka omiin unelmiin uskominen ja kova, sinnikäs työ omien unelmien eteen palkitaan ruhtinaallisesti!


Muistakaa unelmoida! <3- Laura, Lempeä Training


5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page