Työhyvinvointipäivät

Miltä kuulostaisi yhteinen aktiviteetti työporukallasi esimerkiksi salilla hikoillen, luonnon helmassa liikkuen ja joogaten tai työpaikallasi rauhoittuen esimerkiksi midfulnessin tai äänimaljahoitojen keinoin? 

Yhdessä tekeminen ja kokeminen vahvistavat tutkitusti työyhteisön sisäistä että ulkoista vuorovaikutusta, avoimempaa yrityskulttuuria sekä yksilön motivaatiota toimia yhteisten tavoitteiden ja päämäärien eteen.

Sanonta "Raskaat työt vaatii raskaat huvit" ei ole kovinkaan kaukaa haettu. Se on nimittäin hyvin lähellä totuutta. Lempeä Training™ Työhyvinvointipäivän aikana olette mukana luomassa ainutlaatuista yrityskulttuuria, jossa yksilöitä rohkaistaan löytämään itselleen sopivia tapoja arjen ja työn tasapainottamiseksi. Jokainen yksilö tarvitsee vastapainoa työlle, mutta vain harva ymmärtää sen merkityksen. Anna työntekijöillesi mahdollisuus kokeilla erilaisia tapoja toimia omien arvojen mukaisesti ja osoita esimerkilläsi, kuinka tärkeää on olla elämää myös työn ulkopuolella. 

Käytännön tekeminen, kokemusten kautta oppiminen sekä osallistavat aktiviteetit vahvistavat tutkitusti oppimista, ja ovat myös Lempeä Training™ valmennusten keskiössä. Ammattitaitoisten, innostavien ja kokeneiden valmentajiemme opastuksella saatte lisäksi luotua ikimuistoisia hetkiä yhdessä. 

Ole mukana luomassa tulevaisuuden työelämää ja alasi parasta työpaikkaa. 

0
  • Facebook - White Circle
  • Snapchat - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2020  LEMPEÄ TRAINING.

Y-TUNNUS 2844605-5

Maariankatu 2, 20100 Turku

Kipinä Yritystalo (Puutori)