top of page
Lempeä_logo_white_horizontal_RGB_250818.

Valmentajat

Tutustu inspiroiviin ja ammattitaitoisiin Lempeä Training™ valmentajiin!

Hieronta Valmennukset Valmentaja Hieroja Koulutettu hieroja psyykkinen valmennus personal trainer Turku personal training liikuntavalmennus ravintovalmennus Turussa keskusta pt PT Personal Trainer kokonaisvaltainen intensiivivalmennus kokenut valmentaja personal trainer hyvinvoinnin ammattilainen fitness treeni ohjattu treeni salitreeni saliohjelma ruokavalio

Laura Salo

  • Instagram - Grey Circle
  • Grey LinkedIn Icon

lempeatraining@gmail.com
p. 040 5924 495

Annina Vainio

Annina Vainio

  • Instagram - Grey Circle

opivahvaksi@gmail.com
p. 044 5785 125

Karoliina Mäkelä

Karoliina Mäkelä

  • Instagram - Grey Circle

ptkaroliina@gmail.com
p. 050 4968 456

VALMENTAJA

Yrittäjä, luennoitsija, valmentaja, motivaatiopuhuja.

 

Yo-merkonomi, hierontaterapeutti, Auktorisoitu personal trainer,

TRX Certification, NLP Practioner, 

LCF Life Coach (2020).

 

Olen Marco Netterberg, kuntosaliyrittäjä ja viiden vilkkaan lapsen isä Aurasta. Kahden liikuntakeskuksen pyörittämisen

lisäksi ohjaan ryhmäliikuntatunteja sekä valmennan yksityisasiakkaita erityisesti elämäntapamuutoksessa.
Tällä hetkellä rakennutamme Auraan Suomen ensimmäistä hirsistä liikuntakeskusta. 

 

 Työelämässäni olen toiminut myynnin
ja markkinoinnin hallinnollisissa tehtävissä sekä Franchising yrittäjänä.

Oman kutsumukseni ihmisten auttamisen parissa työskentelyyn löysin Personal Trainer sekä NLP-Practioner -koulutusten myötä. Mielen ja tunteiden vaikutusta olen opiskellut vuosia. Olen myös itse tehnyt elämäntapamuutoksen sekä haastanut itseäni monin tavoin, muun muassa vuonna 2017, jolloin osallistuin Masters kehonrakennus kilpailuihin.

 

Minua kiinnostaa erityisesti se, miten mielemme sisäiset uskomukset sekä ajatukset ohjaavat valintojamme ja sitä kautta vaikuttavat koko elämäämme. Palkitsevaa työssäni onkin antaa asiakkailleni käytännön työkaluja siihen, miten valjastaa uskomukset ja ajatukset sekä niihin liittyvä käyttäytyminen palvelemaan meitä ja tavoitteitamme paremmin.
Olen auttanut jo useita asiakkaitani heidän polullaan.

VALMENTAJA

Huippu-urheilija, luennoitsija, motivaatiopuhuja

(myös joukkueet, seurat ja yksilöurheilijat).

Bachelor of Business Administration (BBA), Positiivisen psykologian opinnot (Helsingin yliopisto).

 

Päätyöni on tällä hetkellä urheileminen. Rakas lajini on ollut jo viimeisen 20 vuoden ajan kilpa-aerobic ja olen onnekas, että saan toteuttaa sitä ammattimaisesti. Urheilun lisäksi työskentelen viestinnän parissa Turun Seudun Urheiluakatemialla.

 

Urheilu-urani myötä olen ymmärtänyt kuinka iso merkitys yksilön psyykkisellä kyvykkyydelllä on, ja kuinka mieltä harjoittamalla voidaan yltää hämmästyttäviin saavutuksiin ja tuloksiin. 

 

Arvomaailmaani on vahvasti muovannut huippu-urheilu ja pitkän, tavoitteellisen urheilu-urani myötä olen ymmärtänyt, että omat elämänarvoni evät ole olleetkaan sidoksissa menestykseen tai voittoihin. Ennen kaikkea tärkeintä minulle on hyvinvointi, terveys, onnellisuus ja rakkaus. Vasta, kun nämä arvot ovat arjessani läsnä, voin kokea menestyväni sekä ihmisenä että urheilijana.

VALMENTAJA

Valmentaja sekä Lempeä Trainer. Lempeä Training Hieroja. 

 

Lähihoitaja,

Koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja (TYA  Oppilaitokset/20), Toiminnallisen harjoittelun personal trainer (Spartan Academy/20). 

Valmentajana minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, ravitsemus, liikunta sekä psyykkinen hyvinvointi. Kaikki ne kulkevat käsikädessä. Ravitsemukseen liittyvät asiat ovat eritoten lähellä sydäntä. Lisäksi yksi itseäni puhutteleva tulokulma liikuntavalmennuksen osalta ovat liikkuvuusharjoitukset sekä liikkuvuuden merkitys kehityksessä. Haaveissa olisi vielä jonain päivänä lukea fysioterapeutiksi. 

 

Erityisosaamistani sovellan muun muassa valmennuksen alussa, kun teemme alkukartoituksen, jossa arvioin muun muassa asiakkaan kykyä tehdä tiettyjä moninivelliikkeitä, jotka vaativat hyvää liikkuvuutta ja vahvaa tukilihaksistoa. 

 

Tulen käyttämään aikaa ja perehtymään kunnolla valmennettavieni taustoihin, tavoitteisiin ja toiveisiin, voidakseni rakentaa jokaiselle yksilöllisen, toiveiden mukaisen, mielekkään ja nousujohteisen kokonaisuuden. 

 

Toimintatavoissani korostuu yksilöllisyys, monipuolisuus ja mielekkyys; liikkumisen ei tarvitse olla yksitoikkoista treenaamista punttisalilla. Löydetään yhdessä juuri sinulle oikea tapa tehdä tavoitteistasi totta! 

YRITYKSEN PERUSTAJA,

VALMENTAJA

 

Lempeä Training™ - yrittäjä, kouluttaja, luennoitsija sekä Lempeä Trainer.

Lempeä Training™ Hieroja.

 

Kauppatieteiden kandidaatti, auktorisoitu personal trainer (FAF/18), lisensoitu psyykkinen valmentaja (Trainer4You/18) sekä äänimaljahoitaja. Koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja (Tya Oppilaitokset/19). 

Minua ovat aina kiehtoneet ihmiset ja kohtaamiset ihmisten kanssa. Nykypäivänä saan työssäni kohdata hyvin erilaisia, erilaisista taustoista tulevia ja eri elämäntilanteissa olevia henkilöitä.  Vahvuuteni valmentajana on kulkea asiakkaani matkassa empaattisesti myötäeläen sekä saada yksilö uskomaan itseensä ja omaan kyvykkyyteensä muutoksen mahdollistajana.

Lempeä Training on syntynyt omien kokemusteni ja oppieni pohjalta. Olen itsekin läpikäynyt elämäntapamuutoksen ylipainoisesta nuoresta naisesta, alipainoiseen fitness-urheilijaan ja myöhemmin tasapainoillut löytääkseni itselleni sopivan tavan elää tasapainoista, omannäköistä elämää.

 Intohimoni on olla yksilön hyvinvoinnin asialla. Merkityksellistä työssäni on auttaa ja valmentaa henkilöitä niin työssä kuin vapaa-ajallakin voimaan paremmin ja tekemään valintoja, jotka tukevat yksilön arvojen mukaista, hyvää elämää.

VALMENTAJA

Hyvinvointialan yrittäjä, luennoitsija, somevaikuttaja ja tuleva kirjailija.

 

Sosionomi (AMK), Varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, Hyvinvointivalmentaja ja DKT Dialektinen käyttäytymisterapia -koulutettu. 

Luennoitsijana tavoitteeni on saada ihmiset pysähtymään omien ajatusten ja käyttäytymisen äärelle nähdäkseen ja tiedostaakseen sen, mitä on nyt. 

Valmennuksessani opit muun muassa harjoittamaan tietoista läsnäoloa, vahvistamaan vuorovaikutusta ja ryhmädynamiikkaa - positiivista tunneilmastoa sekä kehittämään palautekulttuuria.

 

Valmennuksessani näkyy vahvasti kasvatuksellinen näkökulma ja osaaminen. Luennoilla teemoina voivat olla esimerkiksi "Vanhemmuus ja hyvinvointi - vanhemmuuden teemoihin keskittyvät palvelut tukemaan työelämää", "Tietoisen läsnäolon harjoitukset ja merkitys vuorovaikutustaitoihin ja työssä jaksamiseen", Elämänilon ja innostavuuden lisääminen osallistavien ja herättelevien tehtävien kautta".

 

Valmennuksessani takaan sinulle ajatuksia ja tunteita herättäviä kohtaamisia,

uuden oivaltamista ja pystyvyyden kokemuksia.

VALMENTAJA

 

Yrittäjä, somevaikuttaja, motivaatiopuhuja.

 

Auktorisoitu personal trainer, lähihoitaja sekä tällä hetkellä toisen vuoden osteopatia-opiskelija.

 

Kiinnostuksen kohteitani ovat ihminen kokonaisuutena, ihmisen anatomia ja fysiologia. Niiden syvällisen ymmärtämisen ansiosta pystyn auttamaan valmennuksissa asiakkaitani kokonaisvaltaisesti eri osa-alueet huomioiden sekä omaa tietotaitoani apuna käyttäen.

 

Yksi tärkeimmistä arvoistani on, että elämä ei ole suorittamista vaan siitä pitäisi osata nauttia ja olla itselleen myös armollinen.

Tätä ajatusmaailmaa haluan levittää myös muille.

 

Osallistuin 2019 Wellnessmalli-kilpailuun jossa etsitään valovoimaisia hyvinvointialan vaikuttajia ja sijoituin kilpailussa toiseksi. Intohimoni onkin inspiroida ja kannustaa ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin ja motivoida heitä tavoittelemaan unelmiaan. Muun muassa näitä asioita tuon esille niin valmennustyössä, sosiaalisessa mediassa kuten myös luennoilla.

Marco Sun Sali

Marco Netterberg

  • Instagram - Grey Circle

marco@sunsali.fi
p. 040 570 8552

15032246_208574852917618_895722148991784

Erika Rautiainen

  • Instagram - Grey Circle
Siiri Halkio

Siiri Halkio

  • Instagram - Grey Circle

siiri.halkio@gmail.com
p. 040 832 5965

Tiia Pirttimäki

Tiia Pirttimäki

  • Instagram - Grey Circle

VALMENTAJA

 

Valmentaja sekä Lempeä Trainer.

 

Luonto- ja eräopas,

Liikuntaneuvoja sekä 

Personal trainer (Eerikkilän Urheiluopisto/19).

 Olen juuriltani eteläpohjalais-koltansaamelainen. Luonto ja monipuolinen liikkuminen ulkona ovat aina kuuluneet elämääni vahvasti. Viime vuosina hurahdin luonnon ja liikunnan pariin niinkin paljon, että halusin tehdä siitä itselleni ammatin. 

 

Tällä hetkellä ohjaan erikokoisia ryhmiä, niin yritys- että yksityisasiakkaita. Yritysryhmille teen sopimuksen mukaan muun muassa luonto-opastuksia Turku-Helsinki -akselilla eri luontokohteissa. Lisäksi olen vastuuvalmentajana kuntokeskus Liikussa Forssassa. 

 Vahvuuteni valmentajana ovat

erityisesti ulkona treenaaminen asiakkaiden kanssa. Ulkona teemme harjoitteita sekä omalla kehonpainolla että hyödyntäen eri luontokappaleita.

Kun treenaat kanssani, vain taivas on rajana! 

 

Haluan ohjata asiakkaitani liikkumisen parissa siten, että liikkumisesta tulisi osa asiakkaideni arkea - myös valmennuksen päätyttyä. Luonnossa taas haluan nauttia sen ainutlaatuisuudesta, väreistä – ja tietysti hyvistä eväistä. Haluan, että jokainen saisi kokea sen saman ainutlaatuisen, rauhan ja kiitollisuuden tunteen, joka meissä nostaa päätään, kun olemme keskellä mitä kauneinta Suomen luontoa.

bottom of page