top of page
Lempeä_logo_white_horizontal_RGB_250818.
Purple Flower

Asiakkaidemme
suusta

" Laura on ammattitaitoinen ja läsnä aidosti asiakkaan elämäntilanteessa. Hänen valmennuksessa on mahdollista muuttaa omia asenteita, ja elämäntapaa pysyvästi paremmaksi. Yhdessä Lauran kanssa on mahdollista oppia uusia hyviä asioita ja vahvuuksia itsestä. Laura on ihanan pirteä ja iloinen PT, jolloin treenaaminen on yhdessä mukavaa ja tehokasta. Valmennus on itselleni ollut elämän parhain päätös. Ehdottomasti voin suositella! "

- Nainen, Lempeä Training™ 6kk Valmennus

" Laura on aivan ihana persoona. Ammattitaitoinen. Lempeä - sanojensa mukainen. Kokonaisvaltainen. Empaattinen. Suosittelen lämpimästi ja varauksetta. "

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Erinomaisen ammattitaitoista palvelua, vahva suositus! Itse varasin heti uuden ajan. 😊 "

- Mies, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

”Laura on valmentajana aina iloinen ja ennen kaikkea tsemppaava. Minulle todella suuri apu oli se, että sain koska vaan laittaa viestiä ja sain myös aina vastauksen pikimmiten. Laura kyseli aina oma-aloitteisesti, miten olen jaksanut ja kuinka treenit sujuvat. Minulle tulikin olo, että Lauraa kiinnostaa ja hän antaa kaikkensa valmennuksen eteen. Treenit olivat kovia enkä varmastikaan itse olisi pystynyt niihin ilman Lauran tsemppiä. Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä fiilis valmennuksesta! ”

- Nainen, 24v, personal training -valmennus, Aura 

" Lauralla todella on homma hanskassa. Loistavaa ja ammattitaitoista palvelua asiakkaan ehdoilla. Lauran positiivinen ja energinen persoona saa hyvän fiiliksen aikaan joka kerta. Vahva suositus! "

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Iso suositus tälle paikalle. Roosan ammattitaito ja taitavat kädet tekivät ihmeitä tälle selälle. Iso iso kiitos 🙏 ja uusi aika on taas varattuna. "

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Laura valmentaa minua etänä, mutta teemme kuukaudessa aina yhden yhteisen treenin Turussa. Jokainen treeni, jonka olemme tehneet yhdessä, on ollut super!! Laura keksii aina monipuolisia, erilaisia ja haastavia treenejä; jokaiselle kerralle on keksitty jotakin normaalista ohjelmastani poikkeavaa, mikä pitää mielenkiinnon yllä! "

- Nainen, 25v, etävalmennus Lempeä Training 6kk

Branch of Flowers
Orange Flower

" Olin Lauran valmennuksessa ja opin paljon uutta itsestäni. Valmennuksen alkupuolella olin sitä mieltä, että tarvitsen vain enemmän opastusta liikunan kanssa. Ajattelin olevani ruokailun ja psyykkisen puolella ihan kunnossa. Äkkiä valmennuksen alettua huomasimme, että ruokailussa oli parannettavaa. Mitä pidemmälle menimme huomattiin myös psyykkisellä puolella olevan lukkoja jotka vaikuttavat sen hetkiseen minääni. Tällä hetkellä muistelen itseäni valmennuksen alussa. Parhaalla tavalla kuivailisin silloista itseäni tavoitteelliseksi arkajalksi ripauksella huonoa itsetuntoa. Lauran avulla saimme karistettua tätä arkaa itsetunto ongelmaista piirrettä pois minusta. Lauran kanssa opin myös ymmärtämään omia tavoitteitani, sekä tajuamaan ovatko itselleni asettamat tavoitteen oikeasti minusta itsestäni lähtöisiä. Laura opetti minulle olemaan minä itseni haluamalla tavalla. Tavoitteet matkan varrella hieman muuttui ja ympärillä olevien ihmisten paine häivisi. Alussa luulin ongelmien olevan liikunnassa, mutta ne olivatkin aivan jossain muualla. En voi olla muuta kuin kiitollinen kaikesta siitä opitasta minkä Laura minulle mahdollisti. "

- Nainen, 20v, Lempeä Training™ 6kk Valmennus

" Yksi mun elämäni parhaista ajoista oli, kun treenasin Lauran kanssa kerran viikossa ja tehtiin mun ajatusmaailmasta lempeämpi😍 Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja laadukasta valmennusta. Hieronta vielä siihen päälle 💪❤️😍 "

- Nainen, 31v, Lempeä Training™ 6kk Valmennus

" Ihana ja todella ammattitaitoinen hieroja, joka kuuntelee asiakasta ja on aidosti läsnä, sekä oikeasti välittää asiakkaan hyvinvoinnista! Vahva suositus! Pelkkää positiivista sanottavaa Laurasta :) muualle en enää vaihtaisi! "

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Laadukkaan hieronnan lisäksi Laura tarjosi hyödyllisiä ja yksilöllisiä vinkkejä urheiluun sekä hyvinvoinnin kehittämiseen. Osaava ammattilainen, joka todella ottaa asiakkaansa huomioon! "

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Olen käynyt sekä mies- että naishierojilla. Matkatoimistoyritykseni myötä myös monissa ulkomaan kohteissa. Esimerkiksi Intian ja Vietnamin hierojat ovat taidoiltaan melko vaatimattomia. Suomalaiset hyvää keskitasoa! Lauralla on sekä fyysiset että henkiset kyvyt huippuluokkaa. Hän tuntee kehon lihakset ja jänteet hyvin. Odotan hierojalta myös huomaavaisuutta lihasten käsittelyssä. Sitä Lauralla riittää! Laura on myös sosiaalinen. Akateemisen koulutuksen sekä perheen yrittäjätaustam takia voimme keskustella mistä aiheesta tahansa. Tämä tuo miellyttävän lisän tunnin tuokioomme! Voin varauksetta suositella Lauraa sekä miehille että naisille! Nuorille ja eläkeläisille! "

- Mies, 75v, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Suositukset Siirille! Miellyttävä kokemus ja jumit saa kyytiä. "

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Paras pt-kokemukseni! Yksilöpohjaista valmennusta ja Lauralta saa aina neuvoa ja tukea mihin tahansa kysymykseen. ❤ "

- Nainen, 26, Lempeä Training™  etävalmennus, Helsinki 

" Erittäin mukava paikka, Siiri loistava hieroja ja asiakkaan toiveita kuunteleva, suosittelen "👍

- Nainen, Lempeä Training™ Hierontapalvelut

" Äärimmäisen positiiviset, osaavat ja yksilön tarpeita korostavat valmentajat! Lempeä Training Valmennuksessa koet varmasti olevasi hyvissä käsissä! "

- Mies, 29v, ravintovalmennus, Turku

Yellow Rose
Purple Flower

" Laura on alansa huippuammattilainen, joka tekee työtään suurella sydämellä ja aidolla intohimolla. Hän on persoonana uskomattoman positiivinen ja kannustava, ja hänellä on selkeästi vahva kokonaisvaltainen näkemys siitä, mitä hyvinvointi on. Erittäin ammattitaitoisen hieronnan ja saliohjauksen lisäksi Laura osaa myös kohdata asiakkaan aidosti ja avoimesti. Mielestäni hän on myös taitava "lukemaan ihmistä", ja osaa siten personoida erilaisille asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen. Itse olen hieronnassa käydessäni kiinnostunut oppimaan lihasten toiminnasta, ja olen saanut Lauralta ihan huikean määrän mielenkiintoista tietoa ja vinkkejä kehonhuoltoon kotona, ja tuntuu että jokaisen hierontakerran jälkeen olen taas vähän viisaampi :) Suosittelen!

- Nainen, 26v, Lempeä Training™ Hierontapalvelut ja Valmennus

” Polttaritreeni oli erittäin onnistunut! Se antoi paitsi energisen ja voitontahtoisen aloituksen tulevan morsiamen tärkeään päivään,

myös loi yhteishenkeä ja nostatti tunnelmaa.

Koska päivän keskipisteenä oli tuleva morsian, oli treeni suunniteltu vastaamaan hänen kunto- ja taitotasoaan, ja se oli toteutettu nerokkaasti. Polttariseurue sai hyvän boostin päivään, sillä treenin loppuhuipennuksena toimi ultimaattinen kestävyys- ja

kehonhallintakisa, josta riitti puhuttavaa yön pikkutunneille saakka. Laura onnistui luomaan treenin, joka ei vain vastannut

vaan myös ylitti odotukset! Ammattitaitoinen, energiaa ja positiivisuutta huokuva Laura oli meille juuri oikea valinta.

Suosittelemme!” 

- Polttariseurueen yhteinen palaute morsiamelle järjestetystä yllätys ulkotreenistä, Turussa 27.6.2020

bottom of page